marți, 16 mai 2017

Cele mai reusite genti de mana ale anului 2017

Este un lucru bine stiut ca doamnele iubesc gentile in mod special, insa ceea ce stiu foarte putini este ca un astfel de accesoriu trebuie sa fie in conformitate cu atitudinea si personalitatea purtatoarei. Vedem in fiecare an ca apar modele din ce in ce mai excentrice, mai iesite din tipare, care insa rareori pot fi purtate zi de zi de catre o femeie cu gusturi mai simple. Daca va regasiti printre doamnele ce prefera o poseta mai clasica, care poate fi purtata timp de mai multe sezoane, atunci Wild Inga este locul perfect de unde va puteti face cumparaturile.


Culori si imprimeuri la moda

Bineinteles ca cele mai cunoscute culori de genti, mai ales in sezonul de toamna iarna sunt cele inchise, care sa fie in concordanta cu vremea mohorata de afara. Totodata, asta nu inseamna ca nu puteti purta nuante mai stridente precum rosul, verdele sau albastrul deoarece totul tine de atitudinea pe care o aveti.
Daca sunteti o persoana mai nonconformista nu va opriti la o singura culoare, ci alegeti cele mai inedite modele de genti de mana realizate chiar si din texturi complet diferite. In plus, in ultimii ani nu s-a mai pus accentul pe asortarea gentilor cu pantofii, iar prin urmare nu va impiedica nimic sa optati pentru ceea ce va incanta.

Materiale si texturi


Pentru persoanele care iubesc catifeaua sau alte texturi de materiale asemanatoare, anul acesta va puteti considera niste norocoase. Pe langa faptul ca pielea naturala si ecologica raman in continuare in trend, catifeaua ocupa si ea un loc destul de important in noile creatii ale designerilor. De asemenea, nu va feriti de gentile minimaliste sau de cele extrem de mari, in special daca acestea au o forma geometrica, iar daca va doriti un plus de stil, mizati pe acele modele de genti de mana cu manere metalice.

2 comentarii: