duminică, 21 decembrie 2014

Piese auto Skoda


    Este atat de simplu sa-ti complici viata, sa-ti faci probleme de unul singur. Eu am incercat asta si chiar mi-a parut rau. Nu va ganditi ca am atentat la viata mea, dar am facut-o indirect neavand grija de masina mea. Pentru mine masina este ca o casa, nu locuiesti in ea ,dar in mare parte din viata ta esti cu ea, ea iti ofera caldura dimineata, ea te ajuta sa ajungi unde ai nevoie si tot ea te asculta cand ai probleme. Pare nebunesc, dar masina este 'persoana ' perfecta la momentul si locul potrivit. Nu am avut foarte multe probleme cu Skoda mea, dar si cand m-a lovit cate o problema pot spune ca m-a durut rau.

Eu tin foarte mult la masina mea si nu as lasa pe nimeni sa-i faca rau, asa ca am luat decizia de a deschide un magazin cu piese auto, pentru ca oamenii sa gaseasca tot ce doresc. Eu avand Skoda, bine inteles ca am adus toate piesele pentru ea, pentru celelalte masini piesele veneau pe comanda in scurt timp. Imi placea sa ajut lumea oferindu-le ce piese isi doreau, fara sa mai astepte sa vina comanda. Le ofeream sfaturi si detalii in privinta pieselor si consideram ca Skoda este cea mai minunata masina. Inr-una din zile, pe usa magazinului a intrat un domn suparat. Acesta facuse acceiden si avea nevoie de o piesa care se gasea mai greu, nu pentru ca nu se fabrica, ci pentru ca era foarte scumpa si nu se baga in magazine.

Stiind ce inseamna sa nu gasesti piesa potrivita cand ai nevoie sau sa cumperi alta piesa nestiind ca sunt mai multe modele, am incercat sa-i ofer tot sprijinul meu acelui domn. I-am vandut o cutie de viteze, planetare si un set cu bujii, dar acesta mai avea nevoie si de alte piese pe care eu nu le mai aveam in magazin. Am cauta peste tot piesele necesare, dar nimic, acestea nu erau de gasit. Simteam supararea domnului, iar pentru ca acesta avea aceasi masina ca si mine, Skoda, am facut tot posibilul sa ii gasesc piesa. Dupa ce am gasit piesa, domnul a fost extrem de fericit si mi-a multumit cu tot sufletul lui. Nu am facut asta pentru bani, am facut-o pentru ca imi place sa ajut, mai ales oamenii care au masina ca a mea, masina mea preferata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu